Balıkesir yanıyor! Orman yangınları korkutmaya başladı! Aman dikkat

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde meydana gelen orman yangını kısa sürece büyük bir alana yayıldı. Dün saat 15.00 civarında başlayan yangına havadan ve karadan müdahale edilmesine rağmen henüz söndürülemedi. Balıkesir'de son durum nedir, orman yangını söndü mü? İşte detaylar...

18.07.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:25)

Balıkesir Karagöz Mahallesi etrafında bulunan ormanda meydana gelen yangın da 20 araç ile havadan müdahale edilirken aynı zamanda karadan ise 26 arazöz, 9 su ikmal aracı ve iş makinaları ile sulama çalışmaları yapıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, akşam saatlerinde alevlerin kontrol altına alındığını duyurdu. Balıkesir yangını neden çıktı? 

Orman yangınları

İzmir ve Aydın da orman yangını 

İzmir'in Gaziemir ilçesinde dün 16.30 saatlerinde nedeni bilinmeyen şekilde başlayan orman yangını üzerine 2 uçak, 3 helikopter ve karadan da 17 arazöz müdahaleye başladı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken büyümesi engellendi. Aynı zamanda ise Aydın Nazilli ilçesinde de Kırcaklı bölgesinde orman yangını yaşandı. Dün alınan ihbarla beraber 4 saat edilen müdahaleyle yangın söndürüldü. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal