14.04.2022-14:54 (Son Güncelleme:22.09.2023-15:47)


1

Kocaeli'nde iğrenç bir olay meydana geldi.



2

Antidepresan ilacı kullandıktan sonra uyuyan genç kız eniştesi tarafından tecavüze uğradığını iddia etti.



3

Tecavüze uğrayan kızın babası "Damadım T.S.'nin, kızım M.K. ile cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim ancak ben buna inanmak istemedim. Kızım M.K. hasta olduğu için ilaç kullanıyor.



4

Aradan bir ay geçip M.K.'nin hamile olduğunu öğrendikten sonra kızımın doğruyu söylediğini öğrendim. Bu olay sonrası hemen şikayette bulunduk" dedi.



5

Eniştenin eşi F.S. ise "Olay tarihinde işteydim. Eve geldiğimde eşim ve kız kardeşim evde oturuyorlardı. Kız kardeşim bana hastaneden geldiğini söyledi ancak ben hastaneye gerçekten gidip gitmediğini bilmiyorum. Gece yatmak için odama gittim, kısa bir süre sonra da eşim uyumak için yanıma geldi. Sabah saat 06.30'da eşim işe gitmek için uyandı.



6

Gece saatlerinde eşimin yanımda olup olmadığını bilmiyorum. Sabah kalktığımda eşim mutfaktaydı, kız kardeşim ise evden gitmişti. 2 gün sonra bu olaylar ortaya çıktı ve babam eşimi darp etti. Benim bildiklerim bunlardan ibarettir" diye konuştu.



7

Baldızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan enişte, "Ailem, eşim dışarıda mağdur durumdadır, tahliye ve beraatimi istiyorum" dedi. Mahkeme ise eniştenin tutukluluğunun devam etmesine karar vererek duruşmayı erteledi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr