Bakırköy'de Yürekleri Ağızlara Getiren Kaza: Otomobil Yön Tabelası Direğine Asılı Kaldı 1 Yaralı

Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle orta refüje çarptı ardından da yön tabelası direğine asılı kaldı. Akıl almaz kazaya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

20.12.2021-12:07 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-13:55)

Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü orta refüje çarptı. Çarpmanın hemen ardından da yön tabelası direğine asılı kaldı. Kazada, sürücü hafif şekilde şekilde yara aldı. Bakırköy'de saat 03.30 sıralarında meydana gelmiş olan korkunç kazada, otomobili kullanıyor olan Fatih G., Rauf Orbay Caddesi'nden Yeşilköy istikametine gittiği sırada henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon kontrolünü kaybetti.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza esnasında otomobil refüje çarptı ve çarpmanın ardından da savrularak yön tabelasında asılı olarak kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin içinde bulunan sürücüyü bulunduğu yerden güçlükle çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleyi olay yerinde yapmış olan sağlık ekipleri ise sürücüyü ambulansla birlikte hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de ikinci bir kaza daha yaşanması ihtimaline karşı önlem amaçlı çalışmalara başladı. Kazanın hemen sonrasında yön tabelası direğine asılı kalan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal