Bakırköy'de Aracını İnsanların Üzerine Süren Görkem Sertaç Göçmen İçin 32 Yıla Kadar Hapis İstendi

İstanbul Bakırköy'de aracını insanların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olan Görkem Sertaç Göçmen için 14 yıldan 32 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

12.03.2019-11:41 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-11:24) Bakırköy'de Aracını İnsanların Üzerine Süren Görkem Sertaç Göçmen İçin 32 Yıla Kadar Hapis İstendi

Bakırköy'de aracını yayaların üstüne sürerek 9 vatandaşın yaralanmasına sebep olan Görkem Sertaç Göçmen hakkında 4 ayrı suçtan 14 seneden 32 seneye dek hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

Üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen'in olayların meydana geldiği sırada 0,43 promil alkollü olduğu da belirlendi. İddianame kabul edildi. Şüpheli Göçmen ileerleyen günlerde Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

GÖÇMENİ'N DARP EDİLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMA

Öte taraftan Görkem Sertaç Göçmen'e karşı işlenen "Yaralama" ve "Mala zarar verme" fiillerini gerçekleştiren şüphelilerin ise kimliklerinin şimdilik belirlenememesi nedeniyle soruşturmanın da ayrıldığı ve ayrı yürütüldüğü bildirildi.

"PİŞMANIM"

Babası savcı, annesi hakim olan şüpheli Görkem Sertaç Göçmen 3 Ekim 2018 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Göçmen ifadesinde kız arkadaşıyla kavga ettiğini, trafiğin de durması ardından vatandaşların tepki gösterdiğini söylemişti. Kız arkadaşını darp etmediğini söyleyen Göçmen ifadesinde şunları söylemişti: "Vatandaşlar ile aramdaki tartışma çıktı. 10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Aracın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek mecburiyetinde kaldım. Aracımı olay yerinden sağa sola doğru hareket ettirerek kaçmaya uğraştım. Pişmanım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal