Bakırköy’de apartmanda yangın paniği: Vatandaşlar büyük panik yaşadı

İstanbul Bakırköy’deki bir sitenin içindeki 15 katlı binanın 13. katında yangın çıktı. Site sakinlerinin büyük panik yaşamasına neden olan yangında ölü veya yaralı olmadığı bilgisi paylaşılırken yangın kısa sürede itfaiye tarafından söndürüldü.

23.04.2024-09:10 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-17:35)

Bakırköy ilçesindeki Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Hanımeli Çiçeği Sokak’taki bir sitenin içinde bulunan 15 katlı bir apartmanın 13. katında Yangın çıktı. Saat 03.30 sularında çıkan ve henüz nedeni belirlenemeyen yangını fark eden ev sahibi hemen kendisini dışarıya attı.

Vatandaşlar büyük panik yaşadı

İHA’da yer alan habere göre; Olay yerine varan polis ekipleri hemen çevreyi güvenlik altına aldı, yangın ise itfaiye ekiplerinin merdiven aracıyla müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle site sakinleri kısa süreli bir panik yaşadılar ve tedbir amaçlı kendilerini dışarı attılar. Vatandaşlar, yangının itfaiye tarafından söndürülmesini beklemek için site bahçesinde toplandılar. 

Bakırköy’de apartmanda yangın paniği: Vatandaşlar büyük panik yaşadı

İtfaiye ekipleri hızlı bir müdahaleyle yangını kısa sürede kontrol altına aldılar. Yangında herhangi bir ölü ya da yaralı olmamasına rağmen dairede bazı hasarlar meydana geldi. Ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarına başladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal