Bakanlıktan LGS ve YKS Sırasında Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması

Bir yandan Covid-19 salgını diğer yandan öğrencilerin kaderinin anahtarı olan LGS ve YKS sınavları! Birbirini tamamlayan iki çıkmaza çözüm sunan Bakan Fahrettin Koca LGS ve YKS sınav günleri yarı zamanlı sokağa çıkma yasağının uygulanacağını dile getirdi.

18.06.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-13:39) Bakanlıktan LGS ve YKS Sırasında Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması

Bir yandan Covid-19 salgını diğer yandan öğrencilerin kaderinin anahtarı olan LGS ve YKS sınavları... Birbirini tamamlayan iki çıkmaza çözüm sunan Bakan Fahrettin Koca LGS ve YKS sınav günleri yarı zamanlı sokağa çıkma yasağının uygulanacağını dile getirdi. 

Sınav esnasında yurt genelinde oluşacak olan kalabalığın önüne geçmek için Sağlık Bakanlığı tarafından yine akıl karı bir öneri sunuldu.

Bakan Fahrettin Koca kişisel Twitter hesabından şu açıklamayı gerçekleştirdi:

"LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, Günün gençlere ayrılması için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre coronavirüsün ilerleyişine engel olmak amacıyla "LGS ve YKS Gidiş ve dönüş saatlerinde sokağa çıkma yasağının uygulanacağı duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal