Bakanlık müjdeyi duyurdu: Büyük indirim kampanyası geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gıda sektörünün temsilcileriyle önemli temaslar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Onlardan da indirim bekliyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında bütün marketlerden büyük bir indirim kampanyası bekliyoruz" dedi. İşte konu hakkındaki detaylar…

05.10.2023-16:17 - (Son Güncelleme: 05.10.2023-17:26)

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gıda sektöründe yaşanan fiyat sorununun önüne geçmek amacıyla önemli görüşmeler yaptıklarını ifade etti. 

Sektördeki denetimleri artırdıklarını ifade eden Bakan Bolat, "Onlardan da indirimler bekliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir indirim kampanyası bütün marketlerden bekliyoruz" dedi.

Büyük indirim kampanyası geliyor

Akşam’a göre Bakan Bolat şu ifadeleri kullandı:

Bakan Bolat Büyük İndirim Kampanyası

Emlakta da ciddi anlamda satış fiyatlarında köpüğün ortadan kalktığını gözlemliyoruz, piyasayı denetliyoruz. Gıda perakendecileri ile de toplantılar yaptık. Onların da uygulamaları ile alakalı yanlış bulduklarımız noktasında denetimlerimizi arttırdık. Onlardan da indirim bekliyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında bütün marketlerden büyük bir indirim kampanyası bekliyoruz

Piyasadaki enflasyonu azdıracak uygulamalara karşı mücadelemizle enflasyonla mücadelede başarılı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal