Bakan Selçuk’tan Doğa Koleji Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji ile ilgili "Diyelim ki ben 3 ay önce burayı kapattım. burada 2000'den fazla idari personel, 400'den fazla öğretmen var. Yazık değil mi?" sözlerini kullandı.

20.12.2019-22:17 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-22:14) Bakan Selçuk’tan Doğa Koleji Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji ile ilgili özel bir televizyon kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk'un açıklamaları şu şekilde:

"Veli temsilcileriyle görüştüm. Burada şöyle bir şey var. Toplumun milli eğitim çözüm bulsun vb. MEB'in yetkisi görevi nedir. Göreve davet ediyorsunuz ya. Ben de göreve geldim. Görevim belli kuralların 3 kez tekrarlanması durumunda kurumun kapatılması. Biz eğitimciyiz. Biz öncelikle bir yeri kapatmayı ele almayız."

"Diyelim ki ben 3 ay önce burayı kapattım. burada 2000'den fazla idari personel, 400'den fazla öğretmen var. Yazık değil mi?"

"Öğrenci ile her türlü hazırlığım var ya ondan rahatım. Dedik ki en kolay şartlarda benim bu okuldaki öğrencilerimi nereye, nasıl, hangi şartlarla yerleştiririz? Oturduk konuştuk ve çok net şartlar aldık. Çok kısa bir süre içinde bunun çözümü ortaya çıkacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal