Bakan Selçuk: Tüm Sınıflarda Yüz Yüze Eğitim Mümkün Değil

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamada 15 Şubat itibariyle kısmen başlaması planlanan yüz yüze eğitimin tüm hatlarına yer verildi.

08.02.2021-10:20 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-10:20) Bakan Selçuk: Tüm Sınıflarda Yüz Yüze Eğitim Mümkün Değil

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni dönem için müjdeyi verdi!

Bakan Selçuk bu hafta sonu öğretmenlerle online bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası alınan kararları açıklayan Bakan Selçuk, yediden yetmişe herkesin merak ettiği 'Yüz yüze eğim nasıl olacak?' sorusuna  yanıt verdi.

Bu yönde elzem açıklamalar yapan Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin tüm sınıflar için geçerli olmayacağını söyleyerek şunları söyledi:

YÜZ YÜZE EĞİTİME HANGİ SINIFLAR GEÇECEK?

5 Şubat itibariyle yeni bir döneme başlıyoruz. Dileğimiz salgının en kısa sürede bir engel olmaktan çıkması ve okullarımızın yine sizlerle ve çocuklarımızla hayat bulması; alışık olduğu seslere, renklere, yüzlere ve doğal ritmine kavuşması."

Her sınıfın yüz yüze geçilmeyeceği bilgisinin yanı sıra her sınıfın aynı anda geçmeyeceğine de vurgu yapan Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı: 

''Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitme geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor. Sınıflarda yüz yüze eğitimin sağlıklı yürütülmesi için yaptığımız planlamayı yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal