Bakan Nebati’den The Economist dergisine yanıt geldi: ‘Ters giden bir şey yok’

The Economist dergisinin Türk ekonomisi hakkındaki ‘’Yüksek enflasyon ortamında bile Türkiye ekonomisi büyüyor!" sözlerine Hazine ve Maliye Bakanı Twiter hesabından yanıt verdi. Bakan Nebati yanıtında ‘’Ters giden bir şey yok’’ diye konuştu.

26.08.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 26.08.2022-15:26) Bakan Nebati’den The Economist dergisine yanıt geldi: ‘Ters giden bir şey yok’

Dünyaca ünlü ekonomi dergilerinde The Economist’in bir podcast yayınında Türkiye’nin güncel ekonomik durumu tartışıldı. The Economist dergisi Türk ekonomisi hakkında  "Yüksek enflasyon ortamında bile Türkiye ekonomisi büyüyor!" ifadelerini kullandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise The Economist’e sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Bakan Nebati’den The Economist’e yanıt geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati The Economist dergisinin "Yüksek enflasyon ortamında bile Türkiye ekonomisi büyüyor!" ifadelerine Twitter hesabı üzerinden bir yanıt verdi. Bakan Nebati’nin verdiği yanıtta şu ifadeler yer aldı:

Bakan Nebati The Economist

“İma ettiğiniz gibi ters giden bir şey yok. Cevap çok basit: Türkiye Ekonomi Modeli. Enflasyon’un belini kırdığımızda hedeflerimize ulaşmamızda hiçbir engel kalmayacak. Bizi  izlemeye devam edin.” 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal