Bakan Nebati’den sosyal medya paylaşımı: İşletmelerimizi desteklemeye devam edeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, perakende temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Bakan Nebati paylaşımında, ‘’İşletmelerimizi desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi.

20.11.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 20.11.2022-11:39) Bakan Nebati’den sosyal medya paylaşımı: İşletmelerimizi desteklemeye devam edeceğiz

Perakende temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "İstişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmelerimizi, perakende sektörünün temsilcileriyle sürdürdük. Görüşmede, ekonomik gelişmelerin sektöre etkilerini değerlendirdik. Sektör temsilcileriyle görüşmelerimizi devam ettirerek, istişarelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

İşletmelerimizi desteklemeye devam edeceğiz

DHA’nın haberine göre; Bakan Nebati, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası ile istişare odaklı gerçekleştirdiğimiz görüşmeleri TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek sürdürdük. Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, üretim odaklı politikalarımızla ülkemizin ekonomik gelişiminde stratejik bir öneme sahip olan KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati Perakende Temsilcileri

Adımlarımızın karşılığını kapsamlı bir şekilde aldık

Bakan Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İş dünyası ile bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin son ayağında, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Sayın Altuğ Erciş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. İstişare odaklı görüş ve önerilerin yanı sıra devreye aldığımız uygulamaların çıktılarını kapsamlı bir şekilde ele aldık" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal