Bakan Nebati açıkladı: Fahiş fiyat artışları için yeni önlem

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan olağandışı artış konusunda bir açıklama geldi. Bakan Nebati, konu hakkında gerekli önlemlerin alınacağını kaydetti. İşte detaylar...

13.08.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-13:55) Bakan Nebati açıkladı: Fahiş fiyat artışları için yeni önlem

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artışlar vatandaşlar ev sahibi olmasını ve kiralarını ödemesini oldukça zor hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal konut projesi açıklamalarının ardından konut fiyatlarında indirim olması beklenirken, bir açıklama da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Bakan Nebati, son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan olağandışı artış konusunda gerekli önlemlerin alınacağını kaydetti. 

Bakan Nebati'den konut fiyatları açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan olağandışı artış konusunda gerekli önlemlerin alınacağını kaydetti. 

Bakan Nebati konut

Bakan Nebati açıklamasında ‘’Gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını yakından takip ediyoruz, konuyu mercek altına aldık. Gereken neyse yapıyoruz, yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal