Bakan Nebati ABD'nin Maliye Bakanı ile görüştü

Endonezya'da düzenlenen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, görüşmelerine devam ediyor.

16.07.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-11:39) Bakan Nebati ABD'nin Maliye Bakanı ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin katıldığı G20 Maliye Bakanları Toplantısı’nda görüşmeler devam ediyor. Gerçekleştirilen toplantı hakkındaki detayları Bakan Nebati Twitter hesabı üzerinden paylaştı. 

Bakan Nebati görüşmelerini sürdürüyor 

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati kişisel Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Sn. Janet Yellen ile gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında açıklama yapan Nebati, ticari ilişkiler hakkındaki detayları paylaştı. 

Nurettin Nebati Görüşmelere Devam Ediyor

Nurettin Nebati Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da şu ifadelere yer verdi:  "G20 toplantısının ikinci gününde Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Sn. Janet Yellen ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ticari ilişkilerimizdeki potansiyeli hayata geçirmek ve karşılıklı yatırımlarımızı daha da artırmak için çalışmalara kararlılıkla devam edilmesi gerektiğinin altını çizdik."

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal