Bakan Mustafa Varank'tan Yerli Otomobil Fiyatı Açıklaması Geldi!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fabrikası için bugün temel atma töreni yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da yerli otomobil ile alakalı açıklamalarda bulundu.

18.07.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-15:46) Bakan Mustafa Varank'tan Yerli Otomobil Fiyatı Açıklaması Geldi!

Varank, 'Burada çalışmak isteyenler için, 4000 kişilik istihdam sağlanacak. 18 aylık süreçte istihdam çağrısı sürecek.' diye konuştu. Bakan Varank aynı zamanda yerli otomobilin fiyatıyla ilgili de açıklamada bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil fabrikasıyla alakalı açıklamarda bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Burada çalışmak isteyenler için, 4000 kişilik istihdam sağlanacak. 18 aylık süreçte istihdam çağrısı sürecek.' şeklinde konuştu.

TOGG'UN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Bakan Varank, 'Tamamen yeni teknoloji ile yola çıkacağız. 2022'nin son çeyreğinde seri üretim başlar. Bunun milli bir araç olması çok önemli. Aracın fiyatı rekabetçi olacak. Sınıfındaki araçlarla rekabetçi olacak. ' diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT 18.00'DE TEMEL ATACAK

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'da beklenen büyük gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik'te inşa edilecek yerli otomobil projesinin temel atma törenine bugün saat 18.00'da katılacak.

Gemlik'in yanında bölgede istihdama oldukça katkı sağlayacak olan yerli otomobil fabrikasının kazık çakma ile temel atma töreni koronavirüs önlemleri çerçevesinde çok az kişinin katılacağı törenle yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal