Bakan Kurum'dan Sokak Hayvanları İçin Paylaşım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, salgın sebebiyle sokaklarda kimsesiz kalan hayvanları unutmadı. Bakan Kurum,“Evimizin önüne bir kap su, bir kap mama bırakarak onları yalnız bırakmayalım”dedi.

03.04.2020-07:45 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-07:34) Bakan Kurum'dan Sokak Hayvanları İçin Paylaşım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, salgın sebebiyle sokaklarda kimsesiz kalan hayvanları unutmadı. 

Bakan Murat Kurum, salgın sebebiyle sokağa kimseye çıkmaması sonucu sokak hayvanlarının aç kaldığını, “Evimizin önüne bir kap su, bir kap mama bırakarak onları yalnız bırakmayalım” ifadeleriyle açıkladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü sebebiyle gününa nlam ve önemini belirten bir açıklamada bulundu.

"#BirKapSuBirKapMama" etiketiyle Bakan Kurum tarafından paylaşılan gönderi şu ifadeleri içeriyor: "Bu zor günlerde sokaklardaki can dostlarımızı unutmuyor, evlerimizin önüne bir kap mama ve su bırakıyoruz. Bu çağrıyı paylaşarak sen de destek ol, dostlarımıza hep birlikte sahip çıkalım."


Bakan Kurum, söz konusu gönderisinde Bakanlık tarafından 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla hazırlanan videoya da yer verdi.

"Bizler evlerimizdeyiz ama sokaktaki dostlarımız yalnız. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları her geçen gün artıyor. Evimizin önüne bir kap su, bir kap mama bırakarak onları yalnız bırakmayalım." cümlelerinin kullanıldığı videonun altında bulunan "Destekle" sekmesi ile videonun paylaşımına destek sağlanabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal