Bakan Kurum oyunu kullandı: Akşam inşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oyunu İstanbul’un Ataşehir ilçesinde kullandı. Bakan Kurum burada yaptığı açıklamada, “Bayram havasında oyumuzu kullanacağız. Akşam da inşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız” dedi.

28.05.2023-11:14 - (Son Güncelleme: 28.05.2023-11:14)

Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için maraton saat 08.00 itibariyle başladı. Tüm Türkiye oy kullanmak üzere sandık başına giderken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, oyunu TEB Ataşehir Ortaokulu’nda sabah saat 9.15'te eşi Şengül Kurum ile 2040 numaralı sandıkta kullandı. 

Seçim milletimize hayırlı olsun

DHA’da yer alan habere göre; Oyunu verdikten sonra açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, seçimin hayırlı olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:

Bakan Kurum Oy Kullandı

“85 milyon vatandaşımızla bir kez daha sandık başına gidiyoruz. 14 Mayıs’ta olduğu gibi tüm vatandaşlarımızın demokratik bir olgunlukla katılım sağlayacağı bir seçimi yaşama arzusuyla oyumu kullandık. Seçimimiz ülkemize, milletimize 780 bin kilometre kare vatan toprağımıza tüm dünyaya hayırlı olsun diyorum. Bayram havasında oyumuzu kullanacağız. Akşam da inşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız. Tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal