Bakan Koca’dan Son Dakika Delta Varyantı Açıklaması: İstanbul’da Kaç Vaka Görüldü?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir süredir gündemde olan Delta varyantı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

29.06.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-18:04) Bakan Koca’dan Son Dakika Delta Varyantı Açıklaması: İstanbul’da Kaç Vaka Görüldü?

Fahrettin Koca, Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, giderek yayılan delta varyantı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

DELTA VARYANTI GİDEREK ARTIYOR

İlk olarak Hindistan’da görülen ve hızla yayılmaya başlayan Delta varyantı hakkında vaka sayılarının arttığını belirten Koca, delta varyantı virüsünün İstanbul dahil 26 ilde görüldüğünü, vaka sayısının 224'e çıktığını, bu vakaların 134'ünün İstanbul'da olduğunu açıkladı. 

BİLİM KURULU YARIN TOPLANIYOR

Gündemdeki konuların görüşülmesi için Bilim Kurulunun yarın toplanacağını ifade eden Koca, ‘Rapel veya hatırlatma dozu, yarın Bilim Kurulu toplantısının gündeminde olacak. (Şehir hastanelerine ilişkin iddialar) Hastanelerin, binaların satışı, devri söz konusu değil. Hastaneler de binalar da arsalar da devletindir. Fransa'nın almadığı aşı Pfizer'ın sattığı ülkelere gidebilir, Türkiye'ye gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü biz aşıyı BioNTech'ten alıyoruz’ açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal