Bakan Koca'dan Son Dakika Açıklaması: Kargo Çalışanları da Aşı Grubuna Dahil Edildi

Kovid-19 aşı çalışmaları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir meslek grubunun daha aşılamaya dahil edildiğini açıkladı.

11.06.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-15:50) Bakan Koca'dan Son Dakika Açıklaması: Kargo Çalışanları da Aşı Grubuna Dahil Edildi

Koronavirüsle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kovid-19 aşılamasında hız kazanılmasıyla beraber birçok meslek grubu aşılamaya dahil edilmeye başlandı. Sağlık Bakanı’nın yaptığı son paylaşımla bir meslek grubu daha koronavirüs aşı sıralamasına dahil edildi.

BİR MESLEK GRUBU DAHA KOVİD-19 AŞILAMASINA DAHİL EDİLDİ

Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kargo çalışanları ve kuryelerin aşılanmasına yarın başlanılacağını belirtti.

Yeni normalleşme süreciyle beraber birçok meslek grubu aşı gruplarına alınmaya başladı. Bakan Koca, yaptığı paylaşımda ‘aşıda iyice hızlandık’ dedi. 


AŞILAMAYA DAHİL OLAN DİĞER MESLEK GRUPLARI

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, kovid-19 aşısıyla ilgili tedarik sorunu olmadığını ve aşılama çalışmalarında hızlanılacağını ifade etmişti. Daha sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı başka bir açıklamada ise, üniversite öğrencileri, üniversite çalışanları, müzisyenler, kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da aşılama grubuna alındığını belirtmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal