Bakan Koca'dan Medyaya Coronavirüs Mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, basına coronavirüs mesajı verdi. Koca, "Medya bu ulusal mücadelenin ana aktörlerinden biridir." dedi.

12.03.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-10:21) Bakan Koca'dan Medyaya Coronavirüs Mesajı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın farklı noktalarında görülmeye devam ediyor. Salgına karşı ilk günden bu güne kadar önlemlerini alan Türkiye, bu konuda dünyadaki en başarılı ülkelerden biri oldu. Sınır komşularımızda ve Avrupa'nın birçok yerinde görülen coronavirüs salgını son olarak Türkiye'ye de geldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda şeffaf olacaklarını aktardı ve süreci kamuoyuna duyurmaya devam edeceklerini belirtti. 

Son olarak Twitter hesabından bir açıklama daha yapan Koca, "Medya, bu ulusal mücadelenin ana aktörlerinden biridir. Biz süreci bugüne dek birlikte yürüttük. Şeffaf davrandık, destek kazandık. İş birliğimiz aynı ilkelerle devam edecek. Güvenilir bilginin aracı saygın medyadır. Medyanın saygın mensuplarıdır. Sizlersiniz." ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal