Bakan Koca’dan Defne Devlet Hastanesi açıklaması: Cerrahi operasyonlar 2 hafta içinde başlıyor

Depremden sonra Hatay’da yapımına başlanan Defne Devlet Hastanesi hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Koca, hastanede 2 hafta içinde cerrahi operasyonlara başlanacağını duyurdu.

24.05.2023-16:14 - (Son Güncelleme: 24.05.2023-16:26) Bakan Koca’dan Defne Devlet Hastanesi açıklaması: Cerrahi operasyonlar 2 hafta içinde başlıyor

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde 11 il büyük zarar gördü. Bu illerden biri olan Hatay’da depremden kısa bir süre sonra, Başkan Erdoğan tarafından Defne Devlet Hastanesi’nin temeli atılmış, 300 yatak kapasiteli hastanenin yapımı 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. 

Defne Devlet Hastanesi’nde cerrahi operasyonlar başlıyor 

Hatay Defne Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan Sağlık Bakanı Koca, tedavi gören ve yakınlarını bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Sağlık çalışanlarına tek tek tatlı ikram eden Bakan Koca, ’Hayırlı geceler hayırlı nöbetler’ diledikten sonra hastaneden ayrıldı. Bakan Koca, o anları ise sosyal medya hesabından paylaşıldı. Koca, Defne Devlet Hastanesi’nde cerrahi işlemlerin 2 ay içinde başlayacağına belirtti. 

Öte yandan hizmet vermeye başlayan hastaneye muayene olmaya gelen vatandaşlar yaşadıkları memnuniyeti böyle dile getirdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal