Bakan Koca’dan acı haber: Bilim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Kenan Midilli’nin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, Midilli’nin enfarktüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

05.11.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 05.11.2022-17:11)

Koronavirüs döneminde sürekli olan toplanan Bilim Kurulu üyeleri arasında yer alan Prof. Dr. Kenan Midilli enfarktüs sebebiyle hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

Bilim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Kenan Midilli hocamız, enfarktüs sebebiyle aramızdan ayrıldı. Genç yaşında vefatı bizlerde salgında kaybettiğimiz hekimlerin yaşattığı duygulara benzer duygular uyandırdı. Allah rahmet etsin, başımız sağ olsun. Şükranlarımızla hocam.'' ifadelerini kullandı.

Kenan Midilli Hayatını Kaybetti

Meslektaşı da başsağlığı diledi

Sağlık Bakanlığı’nın Koronavirüs Bilim Kurulu’ndan ayrılan Prof. Dr. İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Alpay Azap da sosyal medya hesabından, “Acımız çok büyük, tarifsiz! Çok değerli, çok özel bir arkadaşımızı aniden, çok zamansız kaybettik. Çok özleyeceğiz” diye yazdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal