Bakan Koca, Vaka Sayıları Artan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir haftada vaka sayılarının arttığı beş şehrin Sinop, Samsun, Kilis, Amasya ile Edirne olduğunu açıkladı.

07.03.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-18:04) Bakan Koca, Vaka Sayıları Artan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamasında, "Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son bir hafta içinde koronavirüs  (kovid-19) vakalarının arttığı ve azaldığı şehirlerin grafiklerini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

"Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım." 

Bakan Fahrettin Koca, paylaşımında şu grafiklere yer verdi:

EN FAZLA ARTAN ŞEHİR

Vaka sayılarının artış gösterdiği en yüksek il Sinop oldu. Sinop'u takip eden iller ise; Kilis, Samsun, Amasya, Edirne , Tokat, Yalova, Gümüşhane, Bartın, Konya oldu.

Bakan Koca, Vaka Sayıları Artan İlleri Açıkladı

EN FAZLA AZALAN ŞEHİR

Vaka sayılarının azalış gösterdiği en yüksek il Ordu oldu. Ordu'yu takip eden iller ise; Bolu, Trabzon, Nevşehir, Karaman, Uşak, Yozgat, Erzincan, Sivas ve Çankırı oldu.

Bakan Koca, Vaka Sayıları Artan İlleri Açıkladı65546

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal