Bakan Koca o iddialarla ilgili konuştu: Acımasız yalanları dikkate almayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde salgın hastalıkların yayıldığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamasında “Ne Kahramanmaraş’ta ne bir başka deprem ilinde böyle bir salgın hastalık var. Acımasız yalanı dikkate almamalıyız” dedi.

19.02.2023-09:17 - (Son Güncelleme: 19.02.2023-09:17) Bakan Koca o iddialarla ilgili konuştu: Acımasız yalanları dikkate almayın

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonrasında bölgede salgın hastalıkların yayıldığı iddiaları ortaya yayıldı. Konu hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Ne Kahramanmaraş’ta ne bir başka deprem ilinde böyle bir salgın hastalık var. Acımasız yalanı dikkate almamalıyız” dedi.

Bakan Koca Salgın Hastalık

Acımasız yalanları dikkate almayın

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne Kahramanmaraş'ta ne bir başka deprem ilinde böyle bir salgın hastalık var. Tahliye edilmesi gereken hiçbir ilimiz yok. Halk sağlığı için tüm tedbirler devrede. Hijyen şartlarına uymalı ve acımasız yalanı dikkate almamalıyız” ifadelerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal