Bakan Işıkhan'dan emeklilere indirim müjdesi: “Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor!”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere müjdeli haberlerle dolu bir indirim döneminin başlayacağını duyurdu. Kırşehir'de gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında AK Parti Seçim Bürosu'nu ziyaret eden Bakan Işıkhan, burada partililerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

26.03.2024-11:17 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-11:17) Bakan Işıkhan'dan emeklilere indirim müjdesi: “Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor!”

Bakan Işıkhan, yaptığı konuşmada, emeklilere yönelik çeşitli sektörlerde indirimlerin başlatılacağını belirtti. Bu kapsamda PTT AVM, Tarım Kredi Kooperatif marketleri, THY, TCDD, GSM operatörleri, sinema ve tiyatrolar ile PTT Kargo gibi kuruluşlarda emeklilere özel indirimler ve kampanyaların başlayacağını ifade etti. Özellikle emekli vatandaşların market alışverişlerinde, ulaşımda, kültürel etkinliklerde ve kargo hizmetlerinde avantajlı indirimlerden faydalanacaklarını vurgulayan Bakan Işıkhan, Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri ve mağazalarında da emeklilere yönelik indirimlerin sağlanacağını belirtti.

Bakan Işıkhan, esnaf ziyaretinde

Bu müjdeli haberlerin ardından Bakan Işıkhan, AK Parti ve Cumhur İttifakı seçim bürosu ziyaretlerini tamamlayarak esnaf gezisi yapmak üzere hareket etti. Esnaf ziyaretleri sırasında da işçilerle bir araya gelerek seçim öncesinde yapılan çalışmalar ve emeklilere yönelik sunulan indirim fırsatları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bakan Işıkhan'ın emeklilere yönelik indirim müjdesi, emeklilerin yaşam kalitesini artırırken onlara verilen değerin bir göstergesi olarak yorumlandı. Bu adımın, emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırarak daha mutlu bir hayat sürmelerine katkı sağlaması bekleniyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal