Bakan Dönmez’den heyecanlandıran paylaşım: Karadeniz gazı için son 4 gün

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 20 Nisan’da karaya aktarılacak olan Karadeniz gazı ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

17.04.2023-10:03 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-16:48)

Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’ndeki son hazırlıkları önce havadan sonra da yerinden inceleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karadeniz gazının karaya aktarılacağı gün olan 20 Nisan günü ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Karadeniz gazı için son 4 gün

Haber7’nin yer verdiği habere göre; Bakan Dönmez incelemelerinin ardından sosyal medya hesabından 20 Nisan'da çıkarılması beklenen Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda da bulundu.

Karadeniz Gazı

Dönmez paylaşımında, "Büyük Güne Son 4. Türkiye milli gazıyla buluşmayı bekliyor. Durmadan, yılmadan, yorulmadan hedefe." ifadelerine yer verdi.

Çılgın Türkler

Haber7'ye özel açıklamalarda bulunan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bİlgin, "20 Nisan itibari ile aslında Türkiye yerli gazı kullanmaya başlayacak. Bu bir süreç ve yolculuk meselesi. 2030 yılına gelindiğinde milletimizin ve ülkemizin gaz ihtiyacının tamamını karşılayacak planlamının ilk aşaması." dedi. Bilgin, "Gaz üç yılda karaya nasıl ulaştı?" sorusuna ise "Çılgın Türkler" cevabını verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal