Bakan Dönmez'den Doğu Akdeniz'de Kararlılık Vurgusu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM'de grubu bulunan 4 siyasi partinin, Doğu Akdeniz ile ilgili ortak bildiri yayımlamasıyla ilgili, "Bu güzel haber milletimizin birlik, beraberlik ve kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdi." diye konuştu.

18.07.2019-21:13 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-21:06) Bakan Dönmez'den Doğu Akdeniz'de Kararlılık Vurgusu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM'de grubu bulunan 4 siyasi partinin, Doğu Akdeniz ile ilgili ortak bildiri yayımlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

"TÜM TÜRKİYE SİZİNLE"  

Bakan Dönmez, Mecliste grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin, AB Dış İlişkiler Konsey Toplantısı Sonuç Bildirgesi'nde açıklanan Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de petrol ve doğal gaz aramasını durdurmaya yönelik yaptırımlarını, yayımladığı bildiriyle telin etmesine ilişkin yaptığı paylaşım, "Bu güzel haber milletimizin birlik, beraberlik ve kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Türkiye bütün kurumlarıyla Doğu Akdeniz'deki haklı davasından asla geri adım atmayacaktır. Tüm Türkiye sizinle." ifadelerini kullandı.  

ORTAK AÇIKLAMA YAYINLANMIŞTI  

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'den oluşan dört parti AB yaptırımlarına karşı ortak bildiri yayınlamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.     

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal