Bakan Bozdağ'dan flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması: Dava düşmemiştir

Cemal Kaşıkçı davasına ilişkin gündemdeki kararla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi. Bozdağ 'Cemal Kaşıkçı davası olarak bilinen davada mahkemenin durma ve yargılamanın nakline karar vermesi; kanuna uygundur, yargı yetkisinin devri değildir, davanın düşmesi değildir' dedi.

15.04.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-09:00) Bakan Bozdağ'dan flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması: Dava düşmemiştir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Cemal Kaşıkçı davası olarak bilinen davada mahkemenin durma ve yargılamanın nakline karar vermesi; kanuna uygundur' ifadesinde bulundu. Bekir Bozdaği sosyal medya hesabından ise şu şekilde yorum yaptı; 

Cemal Kaşıkçı davası olarak bilinen davada Mahkemenin durma ve yargılamanın nakline karar vermesi; kanuna uygundur, yargı yetkisinin devri değildir, davanın düşmesi değildir, Bu hakikati bilmelerine rağmen kimi siyasilerin aksi beyanı, siyasî hesapla yapılan çarpıtma yorumdur.' dedi.


'Siyasi hesapla yapılan çarpıtma yorumdur'

Bakan Bozdağ, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili görülen davanın Suudi Arabistan'a nakledilmesi ile ilgili açıklama yaptı. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bozdağ, 'Cemal Kaşıkçı davası olarak bilinen davada, mahkemenin durma ve yargılamanın nakline karar vermesi; kanuna uygundur, yargı yetkisinin devri değildir, davanın düşmesi değildir. Bu hakikati bilmelerine rağmen kimi siyasilerin aksi beyanı, siyasi, hesapla yapılan çarpıtma yorumdur' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal