Bakan Albayrak: 'Zoru Başardık'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada zorun başarıldığını, şimdi de salgın sonrası hayata tedbiri bırakmadan devam edilmesi gerektiği, yalnızca bu şekilde başarıya ulaşılabileceği vurgusu yaptı.

22.06.2020-15:46 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-17:34) Bakan Albayrak: 'Zoru Başardık'

Bakan Albayrak, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada coronavirüs salgını sürecinde tüm vatandaşların, sağlık çalışanlarının, esnaf ve işçilerin tek yürek olduğunu, zorun başarıldığını ifade etti. 

"TEDBİRİ BIRAKMADAN"

Bakan Albayrak, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada coronavirüs salgını sürecinde tüm vatandaşların, sağlık çalışanlarının, esnaf ve işçilerin tek yürek olduğunu, zorun başarıldığını ifade etti. Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Şimdi önümüzde kolay olanı var. Tedbiri bırakmadan hayata devam etmeliyiz. Ancak böyle başarabiliriz’

"BU BİR MİLLİ MÜCADELE"

Albayrak, bir video paylaşımda da bulundu. Bakan videoda şu sözleri kullandı:

"Bu bir milli mücadele. Bu mücadelede destek ihtiyacı hisseden her bir vatandaşımızın, işletmemizin, esnafımızın, fabrikamızın arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun Hazinesi var. Biz Türkiye olarak hayalleri, hedefleri, idealleri olan büyük bir ülkeyiz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal