Bahçelievler'de Yol Verme Kavgası! Isırarak Yanağını Kopardı

Bahçelievlerde iki otomobil sürücüsü yol verme tartışması üzerine kavga etti. Kavgaya karışan şoförlerden biri kaçmak isterken, bebekli bir kadının ve çevredeki vatandaşların üzerine otomobilini sürdü. Bu anlar ise kameralara yansıdı.

27.02.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-11:10)

Olay, geçtiğimiz akşam Bahçelievler Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, isimlerini öğrenemeyen iki otomobil sürücüsü yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlardan birinin ifadesine göre, kavga sırasında taraflardan biri, diğerinin yanağını ısırdı.

Kavga ettiği kişinin yanağını ısıran sürücü olay yerinden kaçmak istedi. Yanağından ısırılarak yaralanan sürücünün eşi, kucağında çocuklar diğer sürücünün kaçmasını engellemek için aracın önünde durdu. Olay yerinden kaçmak isteyen şahıs ise buna aldırış etmeden aracını kucağında çocuğu bulunan kadının üzerine sürdü. Olaya şahit olan vatandaşlar duruma sinirlenirken, kaçmaya çalışan şahsın arabasına vurarak camları kırdı. Sürücü kaçmayı başarırken, polisle tekrar olay yerine geldiği öne sürüldü.

Sürücünün arabayı vatandaşların ve kucağında bebek olan kadının üzerine sürmesi ise çevredekilerin cep telefonlarıyla kayıt altına alındı.

"YANAĞINI ISIRIP KOPARDI"

Olaya şahit olan Baran Yıldırım yaptığı açıklamada, "Burada bir araç geldi araba durdu. Aşağıya indi diğer araba da arkasındaydı diğer şoföre saldırdı. Şoföre saldırmasıyla diğer arabanın içindeki arkadaş yanağını ısırdı kopardı. Burada insanlar toplandı birbirlerine saldırdılar. Arabanın içinde iki kadın vardı çocuğuyla beraber. Kadınlardan biri aracın önüne geçti. O da arabayı onların üzerine doğru sürdü kaçtı gitti. Polisle beraber geri döndü buraya geldi. Daha sonra da olay yerinden uzaklaştılar. 8-10 kişinin üzerine sürdü o arada bir linç girişimi oldu. Arabanın camı patladı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal