Bahçeli'den UEFA'ya Sert Tepki!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "UEFA'nın, milli futbolcularımızın asker selamı vermesini politik ve provokatif hareket bahanesiyle suçlayıp inceleme başlatması Türklüğe ve İslam'a öteden beri taşınan ön yargı ve küstahlıktır." ifadelerini kullandı.

08.11.2019-20:00 - (Son Güncelleme: 08.11.2019-19:52)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalar yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Türk milletinin Mevlit Kandilini kutlayan Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

- Bugün kutlu bir doğumun, muazzam bir doğruluşun, gıpta edilecek manevi bir uyanışın aziz anısını bütün güzellik ve görkemiyle idrak ediyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif ve teşerrüf edişinin yıldönümünü saygı ve duayla karşılamanın onurunu taşıyoruz.

EFENDİMİZ ALEMLERİN RAHMET PINARIDIR

- Allah Rasülü adalet, ahlak ve akıl mihveri; hoşgörü, merhamet ve fazilet zirvesidir. Aynı zamanda cehaletin karşısındaki ilim ummanı; şiddet, şekavet ve şerrin karşısındaki manevi ufuk; ihlas, iman ve barış huzurudur. Nitekim Efendimiz alemlerin rahmet pınarıdır.

- İnsanlık onurunun çiğnendiği, zulmün kol gezdiği, haklıyla haksızın birbirine karıştığı, muhabbet ve hürmetin ayaklar altında kaldığı bir dönemde, Cenab-ı Allah'ın lütfuyla Peygamberimiz kapanan gönülleri bir güneş gibi ısıtmış, kararan kalpleri muhteşem tebliğiyle ışıtmıştır.

UEFA'YA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "UEFA'nın, milli futbolcularımızın asker selamı vermesini politik ve provokatif hareket bahanesiyle suçlayıp inceleme başlatması Türklüğe ve İslam'a öteden beri taşınan ön yargı ve küstahlıktır." sözlerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal