08.11.2023-14:53 (Son Güncelleme:08.11.2023-14:53)


1

Katıldıkları moda programı sayesinde ünlenen ve lüks hayatlarıyla dikkatleri üzerine çeken iki kardeş Bahar ve Nihal Candan, konuşmaları, mimikleri ve absürt hareketleriyle hafızalarımıza kazınmışlardı.



2

İki kardeş oldukça lüks hayatlarıyla dikkat çekiyor son zamanlarda.



3

En lüks otellerde konaklayan, pahalı kıyafetler giyinen ve lüks çantalarıyla dikkat çeken Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin adı şu an milyonlarca liralık bir vurgun iddiasıyla anılıyor.



4

BirGün'den Timur Soykan, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan bir suç duyurusuna göre;



5

Bahar ve Nihal Candan'ın, Sazan Sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün mensubu olduğunun iddia edildiğini" aktardı.



6

Soykan'ın yazısında bu suç duyurusunda, Nihal Candan’ın çete liderinin sevgilisi ve kardeşi Bahar Candan ile birlikte örgütün gizli kasası olduğunun iddia edildiğinden bahsetti.



7

Yine Timur Soykan'ın iddiasına göre bu örgütün yöneticisi olan Onur Apaydın'ın adı, bundan önce de sazan sarmalı iddialarıyla beraber anılmıştı.



8

Bu bahsedilen sazan sarmalı yöntemiyle milyonlarca lirasını kaybettikleri şikayetiyle başvuran kişilerin Nihal ve Bahar Candan'la ilgili iddiaları oldukça dikkat çekti. Ayrıca mağdur olduklarını iddia eden bu kişilerin yaptıkları suç duyurularına göre, kendilerini dolandıran kişilerle yenilen yemek sırasında Bahar Candan'ın da masada olduğu ortaya sürüldü.



9

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin bu iddialar hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr