05.10.2020-15:13 (Son Güncelleme:27.04.2024-15:44)


1

Zalim İstanbul dizisinde can verdiği Ceren karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Bahar Şahin, sosyal medya hesabından yapılan kötü yorumlara sitem etti. Attığı her adımın eleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Şahin, sert sözler sarf etti.



2

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında oyunculuk yapan Celal Adıgüzel ile ilişkisine ikinci bir şans daha veren ve bunun üzerine kötü yorumlara maruz kalan Şahin, ilk kez konuştu.



3

Bir dergi çekiminde verdiği pozu Instagram sayfasında yayınlayan oyuncu, paylaşımının altına düştüğü şu notla kötü yorum yapanlara sert çıktı:



4

‘Başarı eğer şöhret kattıysa hayatıma veyahut başarımla kazandığım yerin adı şöhretse ona teşekkür ederim. Ancak mesleğimden dolayı göz önünde olmam, örnek bir insan gösterilmeme neden olmamalı.



5

Çünkü ben de herkes gibi bir insanım. Ne bir süs bebek, ne bir kukla, ne de insanların örnek alacağı bir fikir lideri değilim. Evet ben de hatalar yapıyorum her genç insan gibi.



6

Sırf daha fazla insan tarafından tanınıyorum diye, yaptığım her hareketin eleştirilmesi, bir linç malzemesi haline getirilmesi çok üzücü ve bir o kadar da korkutucu’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr