12.03.2024-13:09 (Son Güncelleme:12.03.2024-14:41)


1

43 yaşındaki güzel oyuncu Demet Evgar, başrolünde yer aldığı 'Bahar' dizisiyle ekranlara baharı getirdi. Geçtiğimiz Ağustos ayında 1 yaşına basan minik kızı Mavi ile anneliği tadan ve bir süredir setlerden uzak kalıp kızıyla ilgilenen Demet Evgar yeni rolü ile hayranlarının kalbini kazandı



2

Sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olmayı başaran Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar özel hayatı ile de merak ediliyordu.



3

Eşi ve kızı Mavi'nin yanı sıra Demet Evgar'ın aile paylaşımlarına ünlü oyuncunun annesi de damga vurdu. Demet Evgar'ın annesi Bingül Evgar'ı görenler güzelliğine hayran kaldı.



4

Demet Evgar'ın annesi ile karelerine "Güzel gözlerini annesinden almış" yorumları geldi.



5

Demet Evgar, 'Bahar' olarak hayranlarının bir kez daha beğenisini topladı! Güzel oyuncu yeni rolü ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu.



6

Bahar dizisi uzun bir aradan sonra setlere ve ekranlara dönen Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'u bir araya getiriyor. Ayça Üzüm'un senaryosunu üstlendiği dizide Bahar'ın hayatını yeniden inşa etme süreci işleniyor. Dizi de Bahar karakterinin eşini Timur'a ise Yargı dizisinden tanıdığımız Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Demet Evgar kızı Mavi'yi dünyayı getirdikten sonra bir süredir projelerden uzak duruyordu. Ünlü isim, Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? ile dizi setlerine ve ekranlara geri döndü. Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, 2022 yılının mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu.



7

Geçtiğimiz Ağustos ayında 1 yaşına basan kızı Mavi ile anneliği tadan ve bir süre setlerden uzak kalan Demet Evgar yeni rolü ile hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti! Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar özel hayatı ile de merak konusu oldu. Eşi ve kızı Mavi'nin yanı sıra Demet Evgar'ın aile paylaşımlarına annesi de damga vurdu.



8

Demet Evgar'ın annesi Bingül Evgar'ı görenler güzelliğine hayran kaldı. İşte Bahar dizisi ile beğeni toplayan Demet Evgar'ın güzel annesi...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr