20.03.2024-11:02 (Son Güncelleme:20.03.2024-11:02)


1

Ekranların iddialı ve başarılı dizisi Bahar 6. Bölümü ile Show TV ekranlarında yine reytingleri kasıp kavurdu.



2

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bahar dizisinde yer yerinden oynadı.



3

Bahar dizisinin her bölümü oldukça keyifli geçip büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ederken sadece 6 bölüm geçmesinin ardından ayrılık haberleri peş peşe geldi.



4

Özellikle son birkaç bölümdür gerilim dolu sahnelerin ön planda olduğu Bahar dizisinde bir o kadar da keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor.



5

Bahar, Rengin ve Timur arasında devam eden aşk üçgeni sonrası krizler yaşanmaya başlıyor.



6

Yeni bölümde Rengin’in kızının yaptığı kolajlı fotoğraf tablosu tansiyonu epey yükseltecek.



7

Bu arada Evren hocanın Rengin ve Timur’u sarılırken gördüğü anlar Bahar dizisi yeni bölümünde en çok dikkat çeken sahne oldu.



8

Öte yandan Bahar dizisinin bir önceki bölümünde temizlikçi rolüne hayat veren Gönül karakteri evden Bahar’ın evinden ayrılarak daha gelmeyeceğini söylemişti. Ayrıca Bahar’ın kayınvalidesi Nevra’nın Temizlikçi Gönül’e sen ayrılmıyorsun ben kovuyorum dediği anlar gündeme oturmuştu.



9

Her bölümde sürpriz sahnelerin ön planda olmaya devam ettiği Bahar dizisinin önümüzdeki bölümlerinde seyirciyi daha kötü bir sürpriz beklediği söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr