Bahar Candan'dan Cesur Poz!

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, sosyal medyadan paylaştığı son fotoğraf ile ağızları açık bıraktı! Candan, fotoğrafa 'babam kızmaz umarım' notunu düştü.

26.05.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 26.05.2021-11:50)

Sosyal medyada sürekli gündem olmayı başaran fenomen isim Bahar Candan yine dikkatleri üzerine çekecek bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı görenler resmen küçük dillerini yuttu.

CESUR POZLAR YAYINLADI

Katıldığı programlar sayesinde oldukça geniş bir kitleye sahip olan fenomen Bahar Candan, lüks bir rezidansta kiraladığı evinin merdivenlerinde verdiği pozla gündem oldu. Sık sık yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Candan, bu son karesine ise, ‘Doçent doktor babam çok kızmaz bana umarım. Eminim şu anda bilgisayar başında geleceği yönetecek öğrencileri için İngilizce çok önemli bilgiler yazıyordur’ şeklinde bir not düştü.

İDDİALARI YALANLADI

Sosyal medya fenomen, fotoğrafa Photoshop uyguladığı iddialarına ise, ‘Photoshop olduğumu düşünenler için katıldığım showlarda bacaklarıma bakabilirsiniz. Celebrity dünyasında bestim bu konuda da’ ifadelerini kullanarak, çıkan iddiaları yanıtlamış oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal