Bahar Candan'a 'İşte Benim Stilim' Şoku! Ağlayarak Veda Etti

Öykü Serter'in sunduğu 'İşte Benim Stilim' yarışmasında bu hafta elenen isimler belirlendi.

15.05.2017-09:20 - (Son Güncelleme: 16.05.2017-14:08) Bahar Candan'a 'İşte Benim Stilim' Şoku! Ağlayarak Veda Etti

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı, Öykü Seter'in sunuculuğunu üstlendiği 'İşte Benim Stilim' yarışmasında bu hafta elenen isimler belirlendi. Hafta içi her gün izleyicilerle buluşan fenomen moda yarışmasında bu hafta final gününün konsepti 'Anneler Günü'ydü. 'İşte Benim Stilim' yarışmacıları her hafta haftanın konseptine uygun olarak kombin yaptıkları kıyafet tarzları ile jüriden puan alıyorlar.

BAHAR CANDAN'DA ELEME POTASINA GİRDİ

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde tartışmaların eksik olmadığı 'İşte Benim Stilim' yarışmasında eleme potasına giren ve son zamanlarda ihanet gecesi haberleriye adını sıklıkla duyduğumuz Bahar Candan ismini eleme potasında duyunca çıldırdı. Bahar Candan, 'İşte Benim Stilim' jürisine; 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' diyerek ağlamaya başladı.

Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği 'İşte Benim Stilim' yarışmasında 13 Mayıs 2017 gününde ekrana gelen yeni bölümde elenen ilk isim Bahar Candan oldu. Son zamanlarda gündemden düşmeyen Bahar Candan elendiğini duyunca, 'Siz değil ben kendimi eliyorum' ifadelerini kullandı. Jüri üyesi Kemal Doğulu, Bahar Candan'ın bu söylemi üzerine 'Biz seni zaten önceden elemiştik' cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal