BAE Medyası Başkan Erdoğan'ın Ziyaretini Konuşuyor: Bölgenin Refahına Öncülük Ediyor!

Başkan Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiği iki günlük resmi ziyaret, BAE ve Arap basınında geniş yer buldu. Arap medyası ziyareti, Erdoğan'ın "Körfez Bölgesi'nin güvenliğini kendi güvenliğimizden ayrı görmüyoruz' dedi.

16.02.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-14:13)

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gerçekleştirdiği iki günlük kritik ziyaret, BAE ve Arap basınında geniş yer bulmaya devam ediyor. Başkan Erdoğan'ın ülkeye ziyaretini birkaç gündür manşetlerine taşıyan BAE'deki günlük gazeteler, iki ülkenin bölgesel zorluklara karşı barışa katkı sağlama inancına sahip olduğunu vurguladı.

Arap medyası ise ziyareti şu şekilde verdi, Erdoğan'ın 'Körfez Bölgesi'nin güvenliğini kendi güvenliğimizden ayrı görmüyoruz' açıklamalarına yer verildi. 


BAE VE TÜRKİYE BÖLGENİN REFAHINA ÖNCÜLÜK EDİYOR

BAE merkezli El-Vatan gazetesi, ziyareti "BAE ve Türkiye bölgenin refahına öncülük ediyor" manşetiyle okuyucularına sundu. Gazete, her iki ülkenin de enerji, gelişmiş program ve projeleriyle bölgesel kalkınmanın lokomotifi olabileceğine vurgu yaptı.

Yer alan haberde, BAE Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid Al Maktum'un da Başkan Erdoğan ile görüşmesinde, 'BAE ve Türkiye'nin öncülüğünde bölgeye büyük bir istikrar ve refahın gelmesinden umutluyum.' şeklindeki sözleriyle bunu onayladığını apaçık belli etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal