29.08.2022-09:00 (Son Güncelleme:29.08.2022-10:52)


1

Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

Eşini öldürdüğü için hapis yatan Müslüm Gürses’in babası, 2010 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.



2

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı ve babasının arası hep bozuktu. Baba Selahattin Kayacı geçtiğimiz senelerde vefat etti.



3

Ahmet Tatlı

Ahmet Tatlı

Gçetiğimiz günlerde tarfik kazası geçiren İbrahim Tatlıses'in yardımına küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı koşmuştu. Küslüğün bittiği iddiasını yalanlayan Tatlıses, oğlu için ağır sözler söyledi. İbrahim Tatlıses Bilal Özcan'a konuştu. B.Ö: Oğlunuz Ahmet, kazadan sonra hastane odasında elinizi öptü mü? İbrahim Tatlıses: Ben elimi öptürmem kimseye. B.Ö- Peki, Ahmet’le barış oldu mu? İbrahim TatlısesBarış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. B.Ö- Ya yapmayın, bu olay vesile olsaydı barışa… İbrahim Tatlıses burada sinirlendi ve sesini yükselterek cevap verdi… İbrahim Tatlıses:Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi? B.Ö: Barış olsa iyi olurdu. İbrahim Tatlıses Hâlâ barış diyor… Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.



4

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, babasıyla yıllarca görüşmeyen isimlerden biri. Sadık Deniz ailesini yıllar önce terk etmişti ve Özcan Deniz bu yüzden babasıyla yıllarca görüşmedi. 2006 yılında babasını affeden Deniz, sahibi olduğu DNZ Production’ın başına da babasını geçirmişti.



5

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Babası Gündeş’i dört yaşındayken terk etmişti ve bu yüzden de araları açıktı. Bakırköy’de eski eşya sattığı iş yerinde kaldığı bilinen Remzi Gündeş, geçtiğimiz eylül ayında vefat etti. Ebru Gündeş, cenazeyi sessiz sedasız kuzenleriyle birlikte defnetti.



6

Pelin Karahan

Pelin Karahan

Oyuncu Pelin Karahan, babasıyla görüşmeyen ünlülerden. Babasının seneler sonra ortaya çıkıp ‘’Annesi Pelin’i benden kaçırdı.’’ demesi üzerine iddiaları yalanlamış ve babası Bayram Ali Karahan’ın bu zamana kadar kendisiyle görüşmek için hiçbir çaba sarf etmediğini söylemişti. Karahan babasıyla halen görüşmüyor.



7

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Son yılların en popüler kadın oyuncularından Neslihan Atagül’ün babası 2017 yılında vefat etmiş, genç yıldız cenazeye şimdiki eşi Kadir Doğulu ile birlikte katılmıştı. Cenazede, babası Yaşar Şener Atagül’ün komşuları oyuncuya tepki göstermiş ve Neslihan Atagül’ün babasıyla hiç ilgilenmediğini iddia etmişlerdi.



8

Güzide Duran

Güzide Duran

Bir zamanların en ünlü mankenlerinden olan Güzide Duran’ın babasıyla olan kötü ilişkisi uzun zaman magazini meşgul etmişti. "Kızım, tır şoförü olduğum için beni düğüne çağırmadı." açıklamasıyla gündeme gelen Baba Yüksel Duran, kızını defterden sildiğini belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr