Babası Vefat Eden Fenomen Duygu Özaslan, Bikinili Pozlarını Yayınlamaya Devam Ediyor!

10 gün önce babasını kaybeden sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü fenomen bikinili fotoğraflarını yayınladı.

07.06.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-12:23)

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan 10 gün önce babasını kaybetmişti. Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozları ,sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti! Yaptığı açıklamalarla ve paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni geçen hafta babasını kaybetmesinin acısını yaşadı! Babası kalp krizi sonucu hayatını kaybettikten sonra basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile birlikte yeniden Bodrum'a giden Duygu Özaslan, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaktan çekinmeyen fenomene tepki yağmuru yağdı. Daha 10 gün önce babasını kaybettiğini belirten kullanıcılar, "Baban vefat etti hala etkileşim peşindesin" dedi. 


ÖZASLAN TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Özaslan'ın pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve olumlu yorum gelirken aynı zamanda bazı takipçileri de sosyal medya fenomenini ayıpladı. Babasını kaybetmesinin ardından Özaslan: 'Tarifsiz bir acı. Hala inanamıyoruz.' şeklinde açıklama yapmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özaslan'ın fotoğrafına "Baban vefat etti hala etkileşim peşindesin", "Babanı yeni kaybetmedin mi? Biraz acını yaşasaydın" yorumlarını yaptı.


YAPILAN YORUMLARIN HADDİ HESABI YOK! 

Babasını ani bir şekilde kaybettikten sonra, birkaç gün sosyal medyaya ara veren Duygu Özaslan tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Sosyal medyasını da aktif bir şekilde kullanmaya başlarken paylaşımlarına ara veriyor. Bazı kullanıcılar işine döndü derken bazıları ise bu kadar da olmaz dedirten yorumlar yaptı.

DUYGU ÖZASLAN GELEN MESAJI İFŞALADI!

Kötü yorumların artmasının ardından Duygu Özaslan rahatsız olduğunu gelen mesajlardan birini ifşalayarak belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal