05.08.2022-09:41 (Son Güncelleme:14.08.2023-12:56)


1

Babalarını kaybeden ünlüler kim?

Babalarını kaybeden ünlüler kim?

Babasız büyümek diye bir kavram var. Hayatımızın rol modeli olan baba kavramı oldukça önemli. Sevgi, saygı ve huzur dolu bir aile yaşamak ise sağlıklı bir birey olma yönünde büyük önem kazanıyor. Çocuğun baba ile olan ilişkisi güçlendirmeye fayda sağlıyor. Magazin dünyasının ünlü isimlerinin arkasında acı dolu hikayeler var. Ekranların sevilen yüzlerinin birçoğu babasını kaybetti. Bazı ünlüler babasını gerçekten kaybederken bazı ünlü isim de babaları daha yaşarken babasızlığı tattı. O ünlü isimler öz babalarının onlara yaşattıkları acı ve sevgisizlikten dolayı babalarını ölü sayıp onlardan bahsetmekten kaçındı. Bu dünyada şüphesiz en değerli varlıklar olan anne ve babalarımız çok kıymetlidir. Fakat maalesef günün birinde çeşitli nedenlerden dolayı hayatımızdan ayrılabiliyorlar. Her ne kadar ölüm hayatın bir gerçeği de olsa sevdiklerini yasa sokuyor. Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Her canlının bir başlangıcı, yaşadığı bir süresi ve sonu vardır. Bunun adı ise ölümdür... Aile olarak ölüme bakışınız, ölümle ilgili duygularınız ve ailenizin içinde bununla ilgili yaşadıklarınız ve yansıttıklarınız çocuklarınızın ölüme bakışını şekillendirecek ve ona anlam verecektir. İnsanları ölüm gerçeğine karşı ayakta tutan inançları vardır. Diğer dünya olarak adlandırılan ölümden sonra tekrar dirileceğimize inanlar insanlar için bir umut var. O insanlar sevdiklerine kavuşacağını hep bilirler ve umutsuzluğa kapılmazlar.



2

Zeyno Günenç

Zeyno Günenç

Babası vefat etmeden önce çektikleri bir fotoğrafı paylaşan Günenç altına ise; Benim canım güzel kalpli Büloş’um canım babam’ı bugün kaybettik...Sen harika bir baba oldun bize. Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin bitaneciğim... Cenazesi 27 haziran pazartesi Fatih camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Silivrikapı Mezarlığı’na defnedilecektir." yazdı



3

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü aldığı haberle yıkıldı. Ünlü oyuncunun Kıbrıs’ta yaşayan 69 yaşındaki babası gazeteci Süleyman Ergüçlü vefat etti. Kalp krizi nedeniyle vefat eden Ergüçlü yine Kıbrıs’ta,son yolculuğuna uğurlanacak. (Süleyman Ergüçlü'nün mekanı cennet olsun)



4

Helin Kandemir

Helin Kandemir

Son dönem genç oyuncularından Helin Kandemir, babasının ölümü ile yıkıldı. Bir süredir lösemi tedavisi gören Kandemir'in 47 yaşındaki babası hayatını kaybetti. Genç oyuncuyu dün cenaze töreninde oyuncu arkadaşları yanlız bırakmadı.



5

Mynet.com'da yer alan habere göre; Ankara'da karşıdan karşıya geçmek için beklediği sırada kontrolünü kaybeden aracın çarptığı Haydar Ulusoy, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 73 yaşındaki Ulusoy, yapılan tüm müdahalelere karşı kurtarılamadı. Bugün düzenlenen cenaze merasimine katılan ünlü model Özge Ulusoy, babasını son yolculuğuna uğurlarken fenalaştı. Ayakta duramayan mankene dostları yardımcı oldu.



6

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde denizde kaybolan kişiden haber alınamıyor. 3 gündür kayıp olan kişinin Survivor’da adını duyuran Ogeday Girişken'in arkadaşının babası olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından kaybolan kişinin arkadaşının babası olduğunu duyuran Ogeday, sevenlerinden dua istedi.



7

MÜJGAN ŞENSOY

MÜJGAN ŞENSOY

Babasını kaybeden Müjgan Şensoy sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: "Babam uçtu göklere…"



8

DUYGU ÖZASLAN

DUYGU ÖZASLAN

Duygu Özaslan babasını kaybettiğini sosyal medyadan duyurmuştu.



9

AYÇA AYŞİN TURAN

AYÇA AYŞİN TURAN

Ayça Ayşin Turan babasını kaybetti.



10

ÇAYCI HÜSEYİN

ÇAYCI HÜSEYİN

Çaycı Hüseyin, babasını kaybetti.



11

AYSUN KAYACI

AYSUN KAYACI

Babasını kaybeden Aysun Kayacı, cenaze törenine katılmadı.



12

ÇAĞLA ŞİKEL

ÇAĞLA ŞİKEL

Ünlü sunucu Çağla Şıkel Katarsis programına konuk oldu. Çağla Şıkel babasının ölümünü hakkında anlattıkları herkesi şaşırttı. Ünlü model tüyleri diken diken eden konuşmasında, "Gittiğimde yerde yatıyordu... Sarıldım mı sarılmadım mı hatırlamıyorum. Bağırdığımı hatırlıyorum. Hayatıma kazınan bir tablo o yerde yatışı. Ama ofisinden haber geliyor, ambulans biraz gecikiyor. Nasıl gittiğimi hatırlamıyorum, Ayetel Kürsi okuduğu hatırlıyorum. Biz üçüncüsünü beklemiyorduk. Gittiğimde yerde yatıyordu. Sarıldım mı sarılmadım mı hatırlamıyorum. Bağırdığımı hatırlıyorum. Hayatıma kazınan bir tablo o yerde yatışı... Güler yüzüyle hatırlamak istesem de o aklımda kaldı. O benim babamdı. Sonra çok zor oldu. Ölümün ne demek olduğunu bu kadar yakından ani tanışmak. Çağla Şıkel babasıyla ilgili "Keşke daha çok konuşsaydım, daha çok sevseydim, geri gelmeyeceğini bilmenin verdiği hüzün... Bunlar da yasa dair aslında" şeklinde konuştu.



13

BÜLENT ERSOY

BÜLENT ERSOY

Geçtiğimiz haftalarda evinde düşen Diva'nın babası tedavi görmek için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.



14

Uzun Yıllardır törenlerden kendisini uzak tutan Bülent Ersoy Türkiye Kadın Zirvesi ve Türkiye Kadın Ödüllerinde Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi olurken sahnede giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine çekti. Ersoy ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "9 Haziran'da 71 yaşına gireceğim. Kendimle hep iftihar ettim. Kimsenin huzurunda diz çökmedim. Allah-u Teala bence yarattıkları içinde en çok insanları seviyor. O yüzden hiç kimseyi ötekileştiremezsiniz. Kadını da Allah yarattı erkeği de. Kimse kimseden bir adım ileri veya geri değildir. Benim mantığım ve fikirlerim bu. Kabul görür veya görmez malum olduğu üzere kişiler demokrasilerde fikirlerini rahatlıkla söylerler. Kadın bir anne. Ben 2 sene önce canım anacığımı toprağa verdim. Bir evlat hangi yaşta olursa olsun anneye muhtaç. Bende bugün sizinle biraz konuşmak, dertleşmek istedim. İnşallah anacığımın yanına gitmek istiyorum. Hangi anneyi görsem ellerine sarılıyorum."Ersoy'un sözleri karşısında duygulanan Ümmiye Koçak ise sahneye çıkarak Diva'ya destek olmayı ihmal etmedi.



15

CEYLAN

CEYLAN

Ünlü türkücü Ceylan, beyin kanaması sonucu babasını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu.



16

YEŞİM SALKIM

YEŞİM SALKIM

Yeşil Salkım da babasını kaybetmenin acısını yaşadı.



17

NEVŞİN MENGÜ

NEVŞİN MENGÜ

Gazeteci Nevşin Mengü'nün babası CHP eski milletvekili Şahin Mengü, hayatını kaybetti.



18

MELTEM YILMAZKAYA

MELTEM YILMAZKAYA

Güldür Güldür Show'un yetenekli oyuncusu Meltem Yılmazkaya'da babasını kaybeden ünlülerden.



19

36 yaşındaki oyuncu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.



20

BAHADIR TATLISÖZ

BAHADIR TATLISÖZ

44 yaşındaki şarkıcı, besteci, piyanist ve aranjör Bahadır Tatlıöz, bir hafta önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla babası Nail Tatlıöz'ün beyin ölümünün gerçekleştiğini açıklamıştı. Babası için sevenlerinden dua istedi.



21

SEDA GÜVEN

SEDA GÜVEN

Ünlü oyuncu Seda Güven'de babasını kaybeden ünlü isimlerden. Ünlü oyuncu babasının kaybını Instagram hesabından duyurdu.



22

RAFET EL ROMAN

RAFET EL ROMAN

Rafet El Roman'ın babası İsmail Yaşdur 90 yaşında hayatını kaybetti. İsmail Yaşdur Almanya'da yaşıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr