Babalar Günü mesajı ve sözleri 2022: Resimli Babalar Günü mesajları, kutlama sözleri

Her sene olduğu gibi Haziran ayının gelmesiyle beraber Babalar Günü için hazırlıklar başlamaktadır. Pek çok ülkede her yıl kutlanan bu özel gün için hediye seçenekleri araştırılırken bunun yanı sıra mesajlar ve güzel sözler de internet üzerinden sıklıkla incelenmektedir. 19 Haziran 2022 Pazar günü kutlanacak Babalar Günü için uzun, resimli, duygusal, anlamlı ve en güzel mesajlar haberimizde. İşte, 2022 Babalar Günü mesajları...

18.06.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-11:29) Babalar Günü mesajı ve sözleri 2022: Resimli Babalar Günü mesajları, kutlama sözleri

Her Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü için heyecanlar arttı. Bu hafta Pazar günü kutlanacak olan bu özel gün içi eşe, kardeşe, abiye gönderilecek en anlamlı mesaj araştırmaları başladı. 19 Haziran 2022 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü için mesaj ve anlamlı söz arayanlar için detaylar haberimizde.

2022 Babalar Günü mesajları

Hayatta herkesin bir tek babası var! Sen ailemizin bel kemiğisin, merkezisin… Kelimelere ya da mesajlara sığamayacak kadar kocaman bir yer tutuyorsun kalbimde. Canım babam iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam babamız… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan sensin. Büyürken anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü mesajları

Babam olduğun için ne kadar da şanslıyım diye düşünmeden edemiyorum. Hayatta bana sunduğun her şey için bir kez daha teşekkür ederim. Tüm güçlüklerle savaşırken verdiğin umut için sağ ol. İyi ki varsın. Kucak dolusu sevgiler.

Babalar Günü mesajları

Bütün felsefelere, bilimlere, mantığa, akıl yürütmelere karşı bana mümkün olan her şeyi yapabileceğimi ve imkansız bir şey olmadığını öğrettin. İmkansızları imkanlı hale getirmeyi senden öğrendim. İnsanlar hiç umut kalmadığını düşündüğünde, imkansız kelimesini düşünmedim bile… Bana öğrettiğin her şey için minnettarım. Babalar Günün kutlu olsun!

2022 Babalar Günü mesajları

Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günün kutlu olsun!

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

2022 Babalar Günü mesajları

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal