Aziz Dilruba öldü mü, diziden ayrıldı mı? Damla Sönmez diziden neden ayrıldı?

Show TV'nin sevilen dizisi Şok ayrılık! Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği. başrol oyuncuları; Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas yer almaktadır. Başrol oyuncusu diziye veda etmek için hazırlanıyor.

21.04.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-16:23)

Show TV'nin sevilen dizisi Şok ayrılık!

Aziz Show TV ekranlarında her Cuma yeni bölümü ile seyircisi ile ana haber bülteninin ardından  20:00 da buluşmaktadır. Aziz bu hafta 22. bölüm ile ekran başında yerini alacaktır.

Aziz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 5 Kasım 2021 tarihinde yayına giren  Recai Karagöz'ün yönettiği, aksiyon ve dram türündeki bir dizidir. Konusunda ise; Hatay’da Fransız-Türk döneminde geçer. 

Senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı dizide Zeynep Günay Tan ise proje danışmanlığını üstlenmiştir. 

Ana karakterleri

Aziz Payidar (Murat Yıldırım) : Edip Payidar' ın oğludur. Gerçek aşkını ve kendini bularak Hatay'ın yeniden ana vatana katılmasında etkin rol oynar. Efnan ile evlenmiştir.

Dilruba Payidar (Damla Sönmez)  - Aziz'in ilk sevdiğidir. Aynı zamanda Paşazade torunudur. Daha sonra Adem Payidar ile evlenmiştir.

Efnan Payidar (Simay Barlas) - Halıcı bir köylü kızı rolündedir. Hayatının aşkı Aziz ile tanışmış ve onu daima mücadelesinde desteklemiştir. Aziz ile evlenmiştir. 

Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) - Payidarların reisi. Adem ve Maksude'nin babası, Aziz'in amcasıdır.

Delege Pierre Martin (Fırat Tanış) - Antakya’da görev yapan Fransız delege. Bir zaman sonra Efnan'a aşık olacaktır ve Aziz ile birçok konuda tartışmaları olacaktır.

 Adem Payidar (Güven Murat Akpınar) - Galip Payidar’ın tek oğlu. Aziz şehri terk edince Dilruba ile nişanlanmış ve arkasından evlenmiştir.

Diziden şok ayrılık! Diziye veda eden başrol oyuncusu kim?

İlk bölümden itibaren Dilruba karakteriyle yer alan sevilen oyuncu Damla Sönmez'in 25. bölümde diziye veda edeceği ortaya çıktı. Bunu duyan izleyicileri araştırmaya geçti. Henüz 22. bölümün yanına bu akşam girdiği dizinin 25. bölümüne 3 bölüm kaldı Dilruba diziye nasıl veda edecek? Tüm detayları yeni bölümler de izleyeceğiz.

Aziz Dilruba diziye veda mı ediyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal