Azerbaycanlı Vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gülümsetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuk olduğu canlı yayında izletilen video karşısında gülümsemesi sosyal medyada gündem oldu.

22.06.2018-01:23 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-01:27)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber-ATV ortak canlı yayınına katıldı. 29 Ekim’de açılış yapılacak 3. Havalimanı’ndan yapılan yayında, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz diye mikrofon tutuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruya verilen cevaplar karşısında duygulu anlar yaşadı. Görüntülerde bir Azerbaycan vatandaşının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasından ölüme gideriz şeklinde konuşması Erdoğan’ı gülümsetti.

Sunucuların izlettiği videolar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara önemli mesajlar verdi. Özellikle eski Türkiye ile yeni ve güçlü Türkiye arasındaki uçurum denilebilecek farkları tek tek anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  81 milyon vatandaşı sahiplenen mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuk olduğu yayında, gündeme dair önemli konular konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kandil ve F-35 hakkındaki söyledikleri ise güçlü Türkiye imajını yeniden ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekran karşısına geçim yeni hükümet sistemini tek tek anlattığı esnada, yeni sisteminde yeni kurulacak bakanların isimleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Yeni bakanlığın güçlü bürokratik oligarşiyi kırıp hızlı ve doğru karar almanın önünü açacağını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal