27.01.2022-17:42 (Son Güncelleme:04.02.2022-14:03)


1

TRANSFERİ GÜNDEMDEYDİ!

TRANSFERİ GÜNDEMDEYDİ!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın futbolcusu Aytaç Kara transfer döneminde yoğun bir şekilde ismi geçen futbolculardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Futbolcu, Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Bu anlamda performansıyla yetersiz bir profil çizen futbolcunun takımdan ayrılması gündemde yer alıyordu. Galatasaray'da ayrılığı yoğun gündem haline gelen futbolcu, son zamanlarda gündem olan isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Galatasaray'da beklentilerin altında kalan ve takımdan ayrılığı konuşulan futbolcu hakkında yoğun gelişmeler yaşanıyor. Aytaç Kara ile ilgili son olarak kritik gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun Göztepe'ye sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Galatasaray'ın futbolcusu Aytaç Kara, 23 Mart 1993 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Kariyerine ilk olarak Altay'ın altyapısında başlamıştır. Ardından ise Eskişehirspor'a transfer olmuştur. Eskişehirspor'un ardından Trabzonspor'a transfer olmuştur. Trabzonspor'un ardından ise Bursaspor'a transfer olmuştur. Bursaspor sonrası ise İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya transfer olmuştur. Kasımpaşa'dan ise 1 Temmuz 2021 tarihinde Galatasaray'a transfer olmuştur. Futbolcu son olarak Göztepe'ye sezon sonuna kadar kiralandı.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbolcu kariyerinde Altay, Eskişehirspor, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Trabzonspor, Bursaspor ve Kasımpaşa formalarını terletmiştir. Son olarak ise Galatasaray'da oynamaktadır. Aytaç Kara sezon sonuna kadar kiralık olarak gittiği Göztepe'nin formasını terletecek.



4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Aytaç Kara'nın asıl mevkisi merkez orta sahadır. Yan mevki olarak ise önlibero olarak oynamaktadır.



5

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Aytaç Kara'nın boyu 1.88'dir.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Futbolcu 23 Mart 1993 doğumludur. Yani 28 yaşındadır.



7

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Galatasaray'ın futbolcusu Aytaç Kara İzmirli'dir.



8

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Aytaç Kara 82 kg ağırlığa sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR