02.02.2022-12:25 (Son Güncelleme:04.02.2022-13:59)


1

Göztepe, Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.



2

Süper Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Göztepe'den kritik transfer hamlesi geldi. İzmir ekibi kadrosuna Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı transfer etti. Yapılan bu transfer büyük ses getirdi.



3

Süper Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi transferde kritik adımlar atıyor. İzmir ekibi son olarak kadrosuna Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı transfer etti. Yapılan bu transfer büyük ses getirdi. Lige verile aranın ardından pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda İzmir derbisinde Altay'la karşı karşıya gelecek olan Göztepe yerli transferinde mutlu sona ulaştı.



4

Göztepe, Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile her konuda anlaşmaya vardı. Göztepe ve Galatasaray yönetiminin de Aytaç transferinde el sıkıştığı aktarıldı. Futbolcunun transferinde sadece imzalar kaldı.



5

Sezon başında Kasımpaşa'dan, Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Aytaç Kara, ligde sadece 6 karşılaşmaya çıktı. Bu maçların ise yalnızca birinde ilk 11'de görev alabildi. 232 dakika ise sahada kaldı.



6

Futbolcu büyük umutlarla transfer olduğu takımda performansıyla takımı hayal kırıklığına uğrattı. Orta saha olan futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmekte.



7

Göztepe, Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Futbolcunun son gelişmelerden sonra sarı kırmızılıların Antalya kampından ayrıldığı öğrenildi.



8

Aytaç Kara futbola Altay'ın altyapısında başladı. Ardından Altay takımının A takım seviyesine yükselmeyi başardı. Altay sonrası Eskişehirspor'un yolunu tuttu. Eskişehirspor sonrası, Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor sonrası ise Bursaspor ve Kasımpaşa formalarını giydi. Yaz transfer döneminde ise Kasımpaşa'dan, Galatasaray'a transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR