Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Yoğum Bakımda!

Rahmetli Aysel gürel'in kızı ünlü oyuncu Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar, kanseri yenmişti ancak birkaç aydır hastanede tedavi olduğu ortaya çıktı. Mehtap Ar yoğun bakıma alındı.

21.09.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-09:56) Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Yoğum Bakımda!

Rahmetli söz yazarı Aysel Gürel'in kızı oyuncu Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar, yıllar önce rahim ağzıkanserine yakalnmıştı. Mehtap Ar, uzun süren bir tedavi sürecinin ardından eski sağlığına kavuşmuştu.

Ancak edinilen bilgilere göre Mehtap Ar'ın son dönemlerde ciddi sağlık problemleri ile boğuştuğu ve hastanede yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi.

'ONKOLOJİDE DEĞİLİZ'

Özel bir hastanede yoğun bakımda kalan Mehtap Ar'ın ablası Müjde Ar, kardeşinin eski hastalığının nüksettiği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Müjde Ar, 'Mehtap geçen şubat ayında hastalandı. Hastanede olduğumuz doğru ama onkoloji bölümünde değiliz. Şu kadarını söyleyeyim, biz kendi isteğimizle, daha iyi bakılması için onu yoğun bakıma aldırdık.

'ABLANIZ SİZİ KANDIRIYOR, ÖLÜYORSUNUZ'

Çünkü normal odada çok misafiri oluyordu, dinlenemiyordu. Hatta bazıları arayıp 'Ablanız sizi kandırıyor, ölüyorsunuz' bile demiş, Allah aşkına bu yapılır mı? Kendisini bugün yarın normal odaya alıyoruz.' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal