Ayşegül Aydın'dan Acı Haber Geldi

Gebze Kocaeli’de Afgan uyruklu A.M. tarafından cinsel saldırıya uğradığı esnada ağır yaralanan Ayşegül Aydın, 4 aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

22.11.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-15:52) Ayşegül Aydın'dan Acı Haber Geldi

Olay, 12 Temmuz’da Kocaeli ilçesine bağlı Gebze’de meydana geldi. Ayşegül Aydın, dershane çıkışında kendisini takip eden Afganistan uyruklu A.M. tarafından ağaçlık bölgeye götürülerek cinsel istismara uğradı. A.M. istismara karşı direnen Ayşegül Aydın’ın başını taşla yaraladıktan sonra yol kenarına taşıdı. 

ÖLÜMÜ HERKESİ DERİNDEN SARSTI

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı sonucunda olay yerine gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Aydın’ı hastaneye kaldırdı. Olayın ardından yakalanan Afgan uyruklu A.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ayşegül Aydın, temmuz ayından itibaren verdiği yaşam mücadelesini yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetti. İyileşme sürecini umutla bekleyen Aydın’ın anne ve babası gece yarısında gelen ölüm haberi ile yıkıldı. Kızının ölümü sebebiyle üzüntülü olan Metin Aydın, cenaze ile ilgili hazırlıkları yaptıklarını dile getirdi.

KIZINDAN GERİYE O VİDEO KALDI

Metin Aydın'ın geçen ay yoğun bakımda tedavisi devam eden kızıyla görüşmesinde, ‘Tatlım benim, güzel kızım, canım yavrum benim, bir tanem benim, kara gözlüm” diyerek sevdiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.  


AYŞEGÜL AYDIN OLAYINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Ayşegül Aydın’ın babası Metin Aydın olayla ilgili şu ifadeleri kullandı; ‘Allah kimsenin başına vermesin. Güpegündüz benim kızım evine giderken hiç tanımadığı bilmediği bir insan tarafından zulme uğradı. Şu anda yaşam mücadelesi veriyor. Bu olaylar oluyor, geçiyor. Daha önceden de başkalarının başına gelmişti. Bunun her türlü milletten, her türlü ırktan kötü insan var. Zaten biz bu tehlikeyi biliyorduk, biz çocuğumuzu orada yalnız bırakmıyorduk. Ben bu köye geleli 2 yıl oldu 2 yıldır o yollardan ben, annesi, abisi götürüyordu. Ama bir sefer unuttuk, onun cezası bize çok ağır oldu. Cezasını bize çok ağır verdiler.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal