Aynı Çiğ Köfteciye İkinci Saldırı! Bu Kez Yakını Camları Kırdı

Afyonkarahisar'da, sipariş ettiği çiğ köftenin ''acılı'' olduğunu iddia eden müşterinin iş yeri çalışanını darbeden zanlının yakını olduğu belirtilen ve çiğ köftecinin dükkanına saldıran zanlı yakalandı.

02.03.2021-07:49 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-07:49) Aynı Çiğ Köfteciye İkinci Saldırı! Bu Kez Yakını Camları Kırdı

Edilinen habere göre, İstiklal Mahallesi'nde, gece saatlerinde çiğ köfteci dükkanının önüne araçla arkadaşları ile gelen ve G.Ş.'nin yakını olduğu iddia edilen bir şahıs da iş yerinin güvenlik kamerasına ardından kapıya alkol şişesi fırlattı.

İş yeri çalışanına küfürler eden şahıs, dükkanın camı kırılmayınca bu sefer de cama sehpa attı. İş yerinin camını kıran zanlı, daha sonra iş yeri önündeki motosikleti tekmeleyerek hasar verdi.

Çiğköftecideki çalışan ise saldırgana ''abi ben ne yaptım, benim suçum ne?'' şeklinde karşılık verdi. Personeli dışarı çağıran saldırganı, daha sonra arkadaşları dükkanın önünden zorla uzaklaştırdı.

Olayın ardından iş yeri çalışanı 155'i arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İş yerine yapılan saldırı anı ise güvenlik kamerasına kaydedildi.

Olaydan sonra kaçan, çiğ köftecideki çalışanı darbeden G.Ş'nin kardeşi H.Ş, eniştesi B.B. ile kardeşi D.B emniyet ekipleri tarafından Afyonkarahisar'a bağlı Sülümenli beldesindeki adreslerinde gözaltına alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal