Aylık burç yorumları Haziran 2022

Merkür'ün 3 Haziran itibariyle geri hareketini tamamlamasıyla Haziran ayına güzel bir giriş yapmış oluyoruz. Astrolojiyi yakından takip eden kişiler aylık burç yorumlarını merakla bekliyor. Uzman astrolog Aygül Aydın'ın değerli açıklamalarıyla Haziran ayının aylık burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

03.06.2022-00:04 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-00:04) Aylık burç yorumları Haziran 2022

Aygül Aydın, Haziran 2022 aylık burçlarını paylaştı. Peki bu ay burçları neler bekliyor? Haziran ayı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları aşk, para, sağlık ve aile konusunda nasıl etkilenecek?

Haziran 2022 aylık burç yorumları

Mayıs ayında geri hareketine başlayan Merkür, 3 Haziran 2022 Cuma saat 11.00'de geri hareketini tamamlıyor. Merkür, Boğa burcunda ilerlemeye başlarken uzum zamandır beklediğiniz ve konuşulması gereken tüm konuları artık masaya yatırmanın tam zamanı.

5 Haziran 00.47'de ise Satürn retroya başlayacak. Satürn'ün Kova burcundaki gerilemesi, 2021 yılı Temmuz ayından bu yana gelişen olayları düzene koymak için imkan verecek. Bu süreçte kararlanızın arkasında durmanız gerek.

Ayın 12'sinde ise 01.57 itibariyle Venüs ve Uranüs, Boğa'da kavuşuyor. Bu süreçte aşk ve maddi konularda hızlı gelişmeler ve sürpriz başlangıçlar yaşanabilir.

13 Haziran Merkür İkizler burcuna geçiyor. Güçlü ve güzel bir iletişimle sorunlarınızı çözmenin tam zamanı.

14 Haziran Salı günü bir dolunay gerçekleşiyor. Yay burcundaki bu dolunayda sağlam bir gelir veya sağlam bir ilişki kurmak için iyi bir fırsat olacak. Uzun vadede karlı olacak ne varsa bu dönemde keşfedilecek.

Haziran ayının 21'inde ise Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde denge ve uyum zamanı. Uzun vadeli planlar için doğru zaman.

23 Haziran günü Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle ilişkilerde anlayış ön plana çıkacak. Arkadaşınızla sevgili olabilirsiniz.

28'inde Neptün Balık burcunda retroya başlayacak. Bu süreçte hayalini kurduğunuz planların gerçekci tarafına yönelebilirsiniz. Aynı zamanda bu süreci doğruyu bulmak için değerlendirebilirsiniz.

29 Haziran Çarşamba ise Yengeç burcunda bir yeniay yaşanacak. Önemli bir başarının zaferi kutlanılacak. Duygusal olarak zorlandığınız bir süreç olabilir. Takıntı ve kıskançlıklara dikkat.

Koç burcu

Güneç burcu ve yükseleni Koç olanlar, Haziran ayına Merkür'ün ileri hareketine geçmesiyle hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Bu hafta ticari ve ekonomik konular hız kazanacak. Borçlarınızdan kurtulabilir ve maddi açıdan daha elverişli bir döneme giriş yapabilirsiniz. 2-3 Haziran tarihleri Ay ve Uranüs, bazı döngüleri ve alışkanlıkları değiştirmek için güzel bir fırsat sunacak. Ailede şaşırtıcı haberler ve beklenmedik para konuları gündeme gelebilir.

Boğa burcu

Güneç burcu Boğa olanlar ve yükselen Boğalar, 3 Haziran'da Merkür sizin burcunuzda retrosunu tamamlayarak ileri hareketine geçiyor. Uzun zamandır takılı kaldığınız ve ne hissedeceğinizi bilemediğiniz konularda netliğe kavuşuyorsunuz. Hem hayata karşı isteklerinizde hem de ikili ilişkileriniz de artık rahata kavuşacaksınız. Nisandan bu yana devam eden gündemleriniz sonuca erecek. 4-5 Haziran arası hem ev hem de kendi istekleriniz için bazı harcamalarda bulunabilirsiniz. Lükse ve ihtiyaç fazlası harcamalar bazı sorunlara sebep olabilir. İstekleriniz konusunda dikkatli olmalısınız.

İkizler burcu

Güneş burcu ve yükseleni İkizler burcu olanlar, kendi içinize dönüp bazı düzenlemeler yapacağınız önemli bir aya giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, ileri hareketine başlıyor. Bu süreçte sizi yoran konulardan uzaklaşarak farkındalığınızı artabilirsiniz. Olaylara olan tutumlarınız değişebilir, günlük hayatınızda yüksek standartlara eriştirecek düşüncelerinizi ortaya koyma zamanı.

Yengeç burcu

Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar bu ay Nisan ayından itibaren uğraştığınız ne varsa karşılığını alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Üzerindeki çalıştığınız işler ve kurduğunuz ortaklıklardan maddi beklentileriniz bu dönemde gerçekleşebilir. Sosyal açıdan canlı bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca güvenli ve daha dikkatli adımlarla kurduğunuz ilişkiler size ileri taşıayacak. Ay Uranüs açısı size sürprizler getirebilir. Tanışacağınız yeni insanlar size yeni bir yön çizebilir. Alacağınız haberlere dikkat etmeniz gereken bir süreç.

Aslan burcu

Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar, bu ay planlarınız için harekete geçme zamanı. Beklediğiniz görüşmeleri ve ertelediğiniz konuları bu ay çözebilirsiniz. Sorumluluklarınızı göz önünde bulundurarak yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Maddi açıdan daha iyi bir süreçe giriyorsunuz.

Başak burcu

Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür, Boğa'da ileri hareketine başlıyor. Bu dönemde yurtdışı kaynaklı işleriniz ve duraksama yaşadığınız konularda önünüz açılabilir. 2-3 Haziran'da Yengeç burcuna geçen Ay, Merkür ve Neptün ile güzel bir açı yapacak. Bu dönemde hayallerinizin gerçekleşmesi için bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş ve yaşam koşullarınızı iyileştirecek haberler alabilir, iş ve aşk hayatınızda güzel bir döneme geçiş yapabilirsiniz.

Terazi burcu

Teraziler, bu ay ekonomik olarak daha rahat olacakları bir sürece giriş yapıyor. Miras ve alacak konuları sizin lehinize dönebilir. Bu günlerde beklentileriniz istediğiniz yönde ilerleyebilir. Maddi açıdan iyileşme yaşadığınız bu süreç daha mutlu hissetmenizi sağlayacakk. Venüs ve Mars'tan aldığınız olumlu açılar size güzel fırsatlar sunacak.

Akrep burcu

Güneş burcu ve yükseleni Akrep olanlar, bu hafta ilişkilerde ileriye dönük adımlar atabilirsiniz. Evlilik kararı ya da ayrılık kararı almak sizin yaşadıklarınıza göre şekillenecek. Gerçekten sevgisinden emin olduğunuz insanların yanınızda kalması karar vermenizde belirleyici olacak. Plüton ile Merkür'ün pozitif açısı sizi güçlendirecek. Anlaşmalar için güzel bir dönem sizi bekliyor. Artık bazı şeyler daha belirgin olacak.

Yay burcu

Yaylar, haftaya iş ve alım satım konularıyla başlayabilir. Merkür retrosunda aksayan işleriniz bu hafta yeniden gündeme gelebilir. Beklenen bir haber alabilirsiniz ya da iş ortamında bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Önemsemediğiniz konulara dikkat etmeniz gerekebilir. 2-3 Haziran'da gerçekleşen Ay Jüpiter üçgeni, bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerektiğini söylüyor. Hak ettiğiniz değeri görmek için bu şekilde davranmanız gerektiğini hatırlamalısınız.

Oğlak burcu

Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, retro boyunca ertelediğiniz planları yeniden gözden geçirme zamanı. Mutlu olmak istiyorsanız bazı konularda emek vermeniz gerebilir. Duygusaş olarak etkileşim yaşadığınız kişilerle ilişkinizin adını koyabilirsiniz. Tatil planlarınız ve tarihleriniz netleşebilir. Doğada geçirdiğiniz günler size kendinizi iyi hissettirebilir. Merkür ve Plüto'dan aldığınız olumlu açılar bazı konularda sizi cesaretlendirebilir.

Kova burcu

Güneş burcu ve yükseleni Kova olanlar, retronun bitişiyle ev hayatınızı ilgilendiren konuları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte gayrimenkul ve evlilik hakkındaki işleriniz olumlu sonuçlanabilir. Taşınabilir, ya da yeni adımlar atarak ne yapmak istediğinizi net olarak gördüğünüz yeni bir sürece girebilirsiniz. 4-5 Haziran'da Ay'ın Aslan burcunda Uranüs ile yaptığı kare açı anne ve kadın figürleriyle yaşanacak problemlere neden olabilir. Soğukkanlı davranarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Balık burcu

Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, Merkür'ün ileri hareketiyle somut adımlar atabilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Kurduğunuz bağlantıların sonuçlarını alacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Değerlendirmelerinizin sonucunu daha net göreceksiniz. Sosyal medyada kendinizi daha iyi göstereceğiniz bu süreçte Neptün'den de olumlu açılar alacaksınız, sezgilerinize güvenin.

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal