Aylık 19.000 TL ödeyerek ev sahibi olacaksınız! Böyle kampanya bir daha ayağınıza gelmez

Ziraat Bankası tarafından başlatılan konu yeni konut kredisi ile birlikte ayda sadece 19.000 TL ödeme yaparak yeni konutunuza kavuşmak mümkün. 2024 yılında Ziraat Bankası’yla konut sahibi olmayan kalmayacak!

22.03.2024-13:42 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-13:42) Aylık 19.000 TL ödeyerek ev sahibi olacaksınız! Böyle kampanya bir daha ayağınıza gelmez

Ziraat Bankası tarafından harika bir konut kampanyasına imza atıldı. Bu yeni konut kampanyası doğrultusunda düşük faiz imkanıyla konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, 2024 yılında konutlarına kavuşacaklar. Ekonomik zorluklarla mücadele için vatandaşların kısa sürede konut sahibi olmasını sağlayacak bu kredi kapsamında, aylık 19.000 TL ödeyebilecek vatandaşlar 2.5 milyon değerindeki ev kredisini çekebilecekler.

Ziraat Bankası konut kredisinin detayları

Ziraat Bankası tarafından yeni başlatılmış olan bu konut kredisi kapsamında yepyeni bir konut seçeneğini imza atıldı. Uygun taksit seçenekleri ve düşük faiz oranıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar çok fazla beklemeden evlerine kavuşabilecekler. Ortaklaşa ev sahibi olma imkanını sağlayan Ziraat Bankası, konut kredisi ile birlikte en fazla 5 kişi bir araya gelerek konut sahibi olabilecek. Başlatmış olduğu kampanyayla Türkiye'de bir ilke imza atan Ziraat Bankası, taksit tutarlarını azaltarak vatandaşların daha rahat kredi ödeme imkanına imza atmasına alan açıyor. 

Aylık 19.000 TL ödeyerek ev sahibi olacaksınız! Böyle kampanya bir daha ayağınıza gelmez

Ziraat Bankası konut kredisi başvuru şartları neler?

Ziraat Bankası’nın 2.5 Milyon TL değerinde sunmuş olduğu aylık 19.000 TL yarı ödemeli konut kredisi kapsamında başvuruda bulunacak vatandaşların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması ya da geçerli bir ikametgâh ve beraberinde çalışma iznine sahip yabancı uyruklu vatandaş olması gerekiyor. 

Banka tarafından istenilen gerekli belgeleri eksiksiz şekilde tamamlayan vatandaşlar, krediye başvuruda bulunabilecekler. Başvurunun onaylanması halinde kredi sözleşmesi imzalanacak. Daha sonra daire satın alınarak banka tarafından ipotek altına alınacak. Sizlerde Ziraat Bankası tarafından aylık 19.000 TL ödeme yaparak konut sahibi olmak istiyorsanız; kaçmaz fırsata bankanın mobil uygulaması üzerinden ya da en yakın banka şubelerinden faydalanabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal